Wednesday, May 9, 2007

Daca-i musai...

of...nici macar un blog atat de serios cum este cel al Cafengitzelor nu scapa de maruntisurile care umplu vietile altora :P Din acest motiv, scriem primul nostru offtopic - sa nu spuna lumea ca nu suntem "in trend". Ergo, in continuare va prezentam 3 siteuri daca nu interesante, atunci macar in masura sa va distraga timp de cateva minute de la rutina zilnica...Enjoy!
* www.diseara.ro Gasiti aici stiri, dictionare, bancuri...gaze, fete, flori, baieti...asta daca te apuci de cautat serios:P
* www.conquiztador.ro Un joculet online de cultura generala...Ideea e ca trebuie sa-ti faci un regat, dupa care incepi cucerirea teritorilor si anihilarea adversarilor...toate bazandu-se pe raspunsul corect la niste intrebari mai mult sau mai putin complicate.
* despre credibilele aventuri ale lui F O "small masterpiece" a unui fost student al Facultatii de Jurnalism din Bucuresti. Desi e putin mai lunguta, povestioara merita citita...colegii mei ii vor recunoaste acolo pe unii dintre "fantasticii" de pe manualele carora am studiat pe bancile facultatii.

Si...bineinteles, leapsa merge mai departe:
Gabitzu
Tania
Vanea

2 comments:

Anonymous said...

Cine spune ca trebuie si articole off-topic? Oricum din link-urile date mi-au placut conquiztador (desi datorita singurei harti de joc, devine repetitiv la un moment dat), si un anumit blog pe care nu-l numesc pt a nu face publicitate, dar pe care il vizitam deja (pt ca era musai).

Anonymous said...

Multumim ca ne-ati adaugat :) O sa pun si eu link catre voi pe site-ul Catwork.
:)