Wednesday, April 11, 2007

A room with a view

Club RS
Se pare ca profesorii nostri si-au dat seama de importanta deosebita a acestui proiect. Ergo, nu se prezinta la cursuri dandu-ne, astfel ocazia de a explora noi teritorii (a se citi baruri :P).

Pasii ne-au purtat spre Clubul RS.  Situat pe Rapa Galbena, fix in mijlocul unei curbe 
- can't miss
it -
Clubul are la etaj o pizzerie, separata, conform reglementarilor in vigoare in fumatori si fumatori pasivi, asta datorita lipsei unei usi care sa separe cele doua spatii.
Daca vrei sa savurezi o cafea (de 3,5 lei) uitandu-te intre timp la cei din jur cum muncesc,
pizzeria RS este locul potrivit. Aflata la etaj, sala este inconjurata de geamuri pe care poti admira panorama oferita de Strada Garii, fundatia Euroed sau vilutele cochete din jur in curtile carora tocmai au inflorit zambilele.
Oferta de bauturi pare variata, cel putin in meniu. Ajunsi la fata locului, optiunile noastre s-au rezumat la Coca Cola (3,5 lei) sau Sprite - asta pentru bautorii de suc. Barul este bine aprovizionat cu bere si alte spirtoase, dar cum noi suntem in timpul serviciului, ne-am multumit cu apa plata (2,5 lei) si cafele.
Pizza e buna; cel putin asa sustin clientii care pleaca satisfacuti si cu stomacelele fericite. Marimea pizzei e standard, 32 cm in diametru, pofticiosii putand alege intre aluat pufos (si credeti-ne, e pufos) sau subtire. Alte optiuni ar fi gustarile calde, sau sandwichurile.
Localul e aerisit, poate fiindca nu este inca frecventat de prea multi clienti. Nu multi sunt cei care se incumeta sa urce, respectiv sa coboare treptele sinuoase care duc spre intrare, mai ales daca au gustat din oferta de bauturi alcoolice. Alegerea muzicii, insa, ar cam lasa de dorit. Bine, nici chelnerii nu sunt cei mai rapizi din lume, dar selectia muzicala ar trebui extinsa la macar trei cd-uri (parerea noastra).
Oricum, preturile moderate si atmosfera placuta mai mult ca sigur ca vor atrage studentii ce urmeaza a fi cazati in caminul care tocmai se construieste vis-a-vis de
 Club RS. De aceea, nu suntem ingrijorate pentru viitorul acestui simpatic
 local care se anunta a fi high life-ul noului complex studentesc. 

Pret: ****
Calitate: ***
Optiuni: **
Servire: **
Atmosfera: ****

2 comments:

Anonymous said...

Mai cunosteam o cafengitza la Academia Catavencu, da aia inspecta si WC-urile, ca vorba aia dupa bautura, trebuie sa cauti colacul de salvare:-d. Asa ca un punctaj si la aceasta categorie nu strica:-p, zic yo!?!?

Anonymous said...

merge si RS. mi se pare interesant cum e separat restaurantul de pizzerie. dar mai interesanta mi se va parea terasa cand se va incalzi putin. cat despre ideea de a inspecta WC-ul, e si asta un punct de vedere, dar voi fiind fete nu stiu caum ati putea inspecta WC-ul baietilor, decat daca nu mergeti singure, dar atunci nu ati mai fi in timpul serviciului.