Sunday, April 29, 2007

Hai la popice!

Club Viper
Putem spune că cea mai populată zonă din Iaşi e Tudor Vladimirescu. Aici găseşti cei mai mulţi studenţi, cele mai multe baruri, pizzerii sau pub-uri, cele mai cele…şi dacă eşti pasionat de sporturi extreme ai ocazia să le si practici. În Club Viper poţi juca bowling ( sau popice ) de altfel e singurul bar din Iaşi unde poţi face asta. Poate şi de aceea e considerat un sport extrem de unii ieşeni: datorită preţului. Clubul Viper se află chiar langa Iulius Mall, aş spune chiar lipit de el. Clubul iţi oferă posibilitatea să te relaxezi cu prietenii la un suc, o bere sau să practici un “sport” mai special. Este amenajat foarte sportiv, cu televizoare mai mereu date la canalele de sport, cu câteva mese inconjurate de mesele de billiard si de pistele de popice .
Preţurile nu sunt prea acceptabile pentru buzunarul unui student, dar dacă vrei să fi cool... te costă. O bere e 5 lei, un suc 3,5 lei... până aici nimic neobisnuit. Dar dacă vrei sa fii un adevărat sportiv trebuie să joci un joc al minţii (biliardul). Dacă faci asta in primele 5 zile ale săptâmânii intre orele 05.00-17.00 te costa doar 3 lei, dar dacă e trecut de ora 17.00 sau e week-end atunci trebuie sa platesti cu 2,8 lei mai mult. Dar dacă vrei să ieşi in evidenţa o poţi face jucând bowling. Dacă te hotărăşti să practici sportul acesta, ai grijă să-ti alegi orele după buzunar: de luni pana duminică de la orele 05.00 -17.00 costă 28 lei/ora, dacă depăşeşti intervalul acesta atunci plăteşti 48 lei/ora. Dar există o condiţie pentru jucători: trebuie să incalţe o pereche de pantofi speciali pentru pistă. Aşa că iţi poţi aduna toată gaşca să incercaţi ceva nou, dar ai grijă să iţi nimereşti ora buzunarului.
...tot ce nu prea intelegem noi pana acum e... de ce - avand in vedere ca e singurul local din Iasi unde poti juca bowling -  mai trebuie sa-si faca reclama. The truth is out there...
Pret: ***
Calitate: ***
Optiuni: **
Servire: **
Atmosfera: ****

1 comment:

Anonymous said...

E bun Viper-ul ca e acolo langa studenti, e sub Mall, e non-stop etc. Preturile sunt cam mari dupa parerea mea, la bowling ma refer. Cel putin avand in vedere cum arata si se misca instalatia care pare cumparata second hand. Nu stiti voi cum arata o instalatie ultimul racnet noua si frumoasa (se poate vedea in Sibiu si e si mai ieftin, dar cam departe). Nu stiu daca v-ati uitat atente la pistele de bowling care ar trebui curatate si ceruite in fiecare zi, dar cele din Viper poate sufera acest tratament maxim o data pe saptamana. Din pacate aceste inconveniente ma cam opresc sa merg acolo. Mai bine fara bowling decat bowling in Viper. word!