Sunday, April 1, 2007

Ca-n Abis...

In blues we trust
Incercam sa aducem in atentia dvs cele mai interesante locatii unde poti sa iti petreci timpul liber prin Iasi. Anotimpul cald face ca zona Copou sa fie cea mai frecventata pentru ca acolo se afla Parcul Copou, unde incep sa infloreasca copacii, copii bucurosi se joaca in timp ce bunicii lor asteapta rabdatori sa oboseasca si sa mearga in parc, si cateva baruri.
Bineinteles, ca in orice parc sunt si tinerii indragostiti care se plimba sau stau sub umbra unui copac declarandu-si dragostea. Asta e una din categoria de tineri. Dar mai sunt si tineri care prefera sa stea de vorba la un pahar de suc... Asta gasesti si in barul de langa Gradina Copou,
Cannabis...Toata lumea il cunoaste sub titulatura veche de
"Cannabis", dar dupa renovarea din vara trecuta, s-a "cosmetizat" si numele: acum e Best Club.
Amenajat in stilul pub-urilor londoneze, asa se poarta acum, mese si scaune de lemn si cu preturi acceptabile, tinand cont de popularitatea zonei, acolo poti consuma o Coca Cola cu 3 lei, o bere cu 4 lei (depinde de marca) sau daca ideea unui gin tonic iti surade mai mult, il poti comanda la pretul de 5 lei. Cel mai interesant lucru, pentru fete, este ca personalul e alcatuit doar din baieti (politica barului, fetele sunt cam carcotase). Te poti relaxa sorbind din suc, ascultand muzica buna sau jucand o bila.
Cannabis e inconjurat cu mandrie de doua licee, de aceea bauturile alcoolice se servesc doar dupa ora doua, cand se duc acasa liceeni sa-si faca temele. Dupa o plimbare romantica in parc, parca merge o sorbitura de suc si daca ramai mai tarziu, un dans energic, demonstrand ca ai si veleitati artistice.
Pret: ****
Calitate: ***
Optiuni: ***
Servire: **
Atmosfera: ****

4 comments:

Anonymous said...

Hadeti maaaaaaa!!!!! Ce s-a intamplat? Voi trebuia sa umblati prin baruri, sa hoinariti si sa ne spuneti noutatile!! Nu vreau sa citesc despre copii, bunici, indragostiti si copaci verzi!!!Reveniti-va!!

Anonymous said...

mai fetelor, merge si parcul copou, ar merge mai mult daca ar fi luminat ca lumea noaptea cand e si mai romantic. best club asta e atragator, imi place si mie. e mult mai mare decat dreams, dar pe alocuri un beck's e 4 lei, iar acest argument cantareste mult pentru mine. diferenta se traduce asa: la fiecare 7 beri in cannabis mai primesti una gratis in dreams. i rest my case.

Anonymous said...

Thanks for writing this.

true adult diaper stories said...

You two. He had her kneel upright , raising her arms and arching back, with interlocking fingers clasped behind her head, so that she presented her magnificent breasts, the firm curves jutting out as if seeking his approval.
incest virgin sex stories
my incest stories
beastiality stories
fuck me daddy stories
free adult romance stories
You two. He had her kneel upright , raising her arms and arching back, with interlocking fingers clasped behind her head, so that she presented her magnificent breasts, the firm curves jutting out as if seeking his approval.